Hoe krijg je korting op je Zorgverzekering?

Het is niet moeilijk om korting te krijgen op je zorgverzekering. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van een collectieve korting via je werkgever of als ZZP’er.

Bijvoorbeeld via de ONVZ Zorgverzekering of PNO Zorg.
Bij ONVZ vindt je ook een zorgverzekering met tot 10% collectief voordeel voor ondernemers. Ben je student dan kun je mee doen met het Studentencollectief van De Friesland Zorgverzekering.

Maar zorgverzekeraars hebben ook speciale aanbiedingen voor leden van clubs, verenigingen en organisaties.
Zo krijg je bij de OHRA bijvoorbeeld 8,8% korting als je lid bent van de HCC, heb je een Donorcodicil dan krijg je 7,5% en ben je lid van seniorenorganisatie ANBO dan krijg je zelfs 8% korting van OHRA. Zelfbedieningsgroothandel pas houders krijgen dit jaar ook 8,8% korting op een Zorgverzekering bij OHRA

Heb je al verzekeringen bij Univé dan kun je via het Univé ledencollectief tot wel 10% korting op je Zorgverzekering krijgen. Ben je lid van Vereniging Eigen Huis of van WIJ Jonge Ouders dan krijg je weer korting bij FBTO.

Maar ook studenten, niet-rokers, vegetariërs, en leden van patiëntenverenigingen komen in aanmerking voor extra korting. Zo Heeft Zilveren Kruis de FitClub, korting voor alle mensen met een gezonde leefstijl En krijg je ook als lid van de Consumentenbond korting bij OHRA. Het is dus de moeite waard om eens te kijken of je je wellicht bij een collectief kunt aansluiten.

Dit jaar kun je ook meedoen met het Postcode Zorgcollectief zij bieden een collectieve zorgverzekering aan iedereen met een Postcode. Hiermee kun je maar liefst tot 30% korting krijgen op de Delta Lloyd Zorgverzekering.

Deelnemen aan het Postcode Zorgcollectief is dus voor iedereen mogelijk.

 

Verder kan je natuurlijk je Zorgverzekering vergelijken en bekijken welke zorgverzekering de beste premie bied.

Voor een overzicht van alle Zorgverzekeringen met actie voordeel kijk je op www.verzekeringsacties.nl/zorgverzekering.

Verzekeringsacties.nl