Uitvaartverzekering vergelijken

Een uitvaartverzekering voorziet in de kosten van een crematie of begrafenis. De bedragen lopen al snel op tot duizenden euro’s en afhankelijk van de wensen kan het bedrag zelfs ver boven een bedrag van 10.000 euro uitkomen. Het is dan prettig om te weten dat je met een uitvaartverzekering voor deze kosten bent verzekerd. Bij de keuze voor een uitvaartverzekering kun je zelf bepalen hoe groot of klein de uitvaart zal zijn en daarop het verzekerd bedrag afstemmen. Er worden twee varianten onderscheiden, een natura verzekering en een kapitaalverzekering.

Hieronder hebben we een vergelijking van een aantal Uitvaartverzekeringen met de vanaf premie en acties, kijk vervolgens op de site van de uitvaartverzekering voor meer informatie:

Bekijk alle Uitvaartverzekering Acties >>

* Voor deze uitvaartverzekering premie berekening zijn we uitgegaan van een vanaf premie op basis van een persoon van 30 jaar en een premie betaling tot het 85ste levensjaar (of levenslang). Voor jouw persoonlijke situatie kan een andere uitvaartverzekering voordeliger zijn het is dus belangrijk om zelf de premie berekening voor je eigen situatie te vergelijken op de site van de Uitvaartverzekering.

Verzekeringsacties.nl