Actie: Huisdierenverzekering met Gratis Puppy- of Kittenbox t.w.v. 50 euro!

Huisdierenverzekering met Gratis Puppy- of Kittenbox t.w.v. 50 euro!

Bij het afsluiten van een huisdieren bij Petplan krijg je nu tijdelijk Cadeau: jaarabonnement op Hart voor Dieren
Als dierenliefhebber kun je nu een jaar lang je hart ophalen met een jaarabonnement op Hart voor Dieren. In Hart voor Dieren leest u alles over huisdieren, wildlife, onderzoeken, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde en nog veel meer.

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Het abonnement loopt na een jaar vanzelf af. Je ontvangt het abonnement automatisch bij het afsluiten van je huisdierenverzekering polis.

Extra: iedereen die een pup of kitten tot 16 weken oud verzekerd, ontvangt tevens automatisch een Puppybox of Kittenbox t.w.v. 50 euro cadeau!

Veel honden- en kattenbezitters denken pas na over een huisdierenverzekering als hun huisdier ziek wordt. Dan is het vaak te laat. Verzeker je pup of kitten nu hij gezond is. Zo profiteer je een dierenleven lang van de lage instappremie en krijgt je huisdier een polis zonder uitsluitingsclausules voor bestaande aandoeningen. Nu bij Petplan met extra scherpe instappremie voor jonge dieren en GRATIS Puppy- of Kittenbox t.w.v. 50 euro!

Het regent cadeaus bij Petplan

Cadeau: Puppy – of Kittenbox voor dieren tot 16 weken oud!
Is je pup of kitten jonger dan 16 weken? Dan profiteer je niet alleen van de extra scherpe premie, maar je krijgt bovendien een Puppy- of Kittenbox ter waarde van 50 euro cadeau*.

Petplan-huisdierenverzekering-actie

Je ontvangt de box 30 dagen na de aanvraag van je Petplan verzekering (onder voorbehoud van acceptatie). In de box zit o.a. een grote zak Hills voer, eetbak, fleecedeken, speeltje, EHBO boekje, magazine Hart voor Dieren en een kortingsvoucher Bestedierenartsen.nl.

Verzekeringsacties.nl